Combineer uw concert / show met een bezoek aan Adventure Valley Durbuy

De Duvel Dôme bevindt zich in ons nieuwe indoorgebouw in Adventure Valley en is uw nieuwe evenementenlocatie in Durbuy! De ideale plaats om met familie en/of vrienden te genieten van enkele van de grootste namen uit de musical- en theaterwereld.

Aanwezige artiesten

Onze eerste 3 events

Henri Dès

Allereerst zal de zanger Henri Dès solo zijn grootste kinderliedjes komen brengen. Dit alles zal worden versterkt door het legendarische geluid van zijn akoestische gitaar. Een intiem concert op 12 september vanaf 16.00 uur.

Renaud Rutten

Na de tijd van jeugdherinneringen, tijd om te lachen met Renaud Rutten! Op 14 oktober om 20.00 uur presenteert de komiek en humorist zijn show "Sans blague...". Een best of van zijn beroemdste grappen, zoals "Kedodo" of "Le petit chat".

Guillermo Guiz

De komiek en radiocommentator Guillermo Guiz zal 'Au suivant' ten gehore brengen. Een grappige en aangrijpende one-man-show die verschillende thema's zal behandelen, waaronder 'overdracht'.

Ideale locatie

Om u de best mogelijke ervaring te bieden, maken wij gebruik van de nieuwste technologie om een uitzonderlijke geluidskwaliteit te garanderen. Dit alles in een comfortabele ruimte van 2000 m² die plaats biedt aan maximaal 450 personen. En vergeet onze industrieel uitziende bar niet tijdens of na de voorstellingen.

Organiseer uw eigen evenement

Wilt u uw eigen evenement plannen? Duvel Dôme is ook een polyvalente zaal die aan uw behoeften kan worden aangepast, of het nu gaat om seminaries, recepties of andere privéfeesten.

Organiseer uw evenement

Geïnteresseerd in onze evenementen of in het huren van onze zaal?